ALINA, ce ghinion mare ai!

Nota: orice asemanare cu titlurile de mare angajament ale ultra, mega, extra cotidianului Libertatea este foarte vizibila si rau intentionata.

AALINAA

foto: publimedia

In ultimile 2 zile am fost in cautare de populat una bucata apartament proprietate personala cu una bucata chirias serios. Pentru a compila un rezultat pozitiv,  am facut vizionari cu urmatorii prezumtivi beneficiari: cuplu SRI –  el tablagiu ea ofitareasa,  3 gay competenti – cu job-uri de middle management la o multinationala (n-o sa mai beau berea aia ever), doi minori acneici dornici sa si-o traga si pe saltea nu numai prin parc, un agent de vanzari auto nevoit sa se mute din penthouse-ul din Floreasca, o studenta la matematica ce-mi facea calculul ca poate sustine chiria din bursa ei de premianta si nu din cotizatiile celor 7-8 colegi/colege cu care nu ar fi vrut sa imparta locatia.

Castigatorul lozului a fost un It-ist boem ?! aterizat la ora 12 cu lowcost-ul de Lisabona si care a preferat sa dea 6.000 euro/avans pe un an decat sa doarma inca din prima seara la un hotel cu 70eu/noapte.  Deocamdata singur, dar intentioneaza sa schimbe situatia in viitorul incert de apropiat /aviz amatoarelor.

Ei bine, pentru a-mi strica linistea unei misiuni implinite, azi sunt sunat de agentul imobiliar xulescu cu propunerea conspirativ misogina de a incredinta cheia orasului, pardon, locatiei domnisoarei xxxstar Alina P. (sa nu fim tarani) din dorinta expres declarata cu IQ ridicat de a vietui o perioada intr-insa (locatie ..desigur).  Am pierdut astfel ocazia unei noi cariere profesionale stralucite, a un parteneriat de lunga si lata durata (18″ in medie), a unor intense discutii kafka-niene cu o chiriasa de mare expunere, a unor prezentari profesionale privind impozitarea artistilor independenti (cu sau fara impresar o puneam lejer de un offshore 🙂 )

Uite asa, sentimentele mele de ura fata de it-isti devin mai exacerbate… nu putea sa aiba lowcost-ul ala o pana pe la Budapesta?

2 Comments

  1. Adina

    se vede ca nu te prea pricepi la it. de aici si aversiunea 🙂 putei sa aranjezi si tu poza aia mai artistic …

  2. inhgeras

    pai orice contract poate fi reziliat …nu?
    e prea tarziu pt asa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *