Cupcakes #2

– Blog’n’roll party cu karaoke de sezon si galerii frenetice:  s-a intamplat duminica seara in Route66. Fericita combinatia evenimentului cu prima ninsoare din decembrie, bravo Costin 🙂 . Participantii s-au straduit, berea a mai ajutat (ori incurcat) pe ici pe colo, castigatorii conteaza mai putin, juriul a fost de larga respiratie … artistica. In ignoranta mea, nu stiam pana acum cine e Ruby (si am plecat la fel de nelamurit :D), iar pe Marius Matache il ascult oricand cu placere. Descarcati si aplicatia Cat Music,  atat pe android cat si pe IOS, sa vedeti daca sunteti vreun pui de Voltaj.
Imi placea mai mult vechiul Coyote Cafe. Pentru un neprofesionist al berii, a trebuit sa ma multumesc cu putina vodca si multa gheata (20 ron/40ml) sau multa gheata si putina cuba libre (24ron/amestecul). Nu le prevad un viitor fericit.

– Joi incepe Social Media Snow Camp  unde voi fi prezent in prelungirea distractiei de vara. Cum am in vedere aprobarea unei campanii de social media pentru ASCELIS,  sper sa imi iau notite serioase de la profesionisti (glumesc, ma duc doar sa beau vin fiert). Pregatim si pagina de facebook (am nevoie de 25 30 like-uri AICI, nu stiu de ce, asa mi s-a transmis)  site-ul e almost ready,  vom incerca sa fim atractivi in spatele numerelor.

 

– Online-ul e plin de lamentari privind structura poporului ce se duce constant la vot: oameni saraci, fara pregatire academica, persoane in varsta etc. Pun cateva intrebari: aveti parinti? bunici? matusa la tara? vecin pensionar? Ce-ati facut pentru a-i educa in privinta alegerilor pe care trebuie sa le faca? Cum i-ati convins sa voteze intr-un fel sau altul prin prisma nevoilor si optiunilor voastre? Sa se duca, sau nu, sa puna o stampila?
Criticam o masa comuna de oameni, dar neglijam individualitatile pe care am fi putut sa le influentam. Recunosc, eu am incercat, dar n-am reusit 🙁 Doctrina televizorului m-a invins fara drept de apel.

– pentru prima data am privit o campanie electorala fara patima, fara asteptari, fara dezamagiri.  Si, cred ca tot pentru prima data, am ratat toate exit poll-urile posibile si imposibile precum si reactiile celor care vor ataca ciolanele in urmatorii ani.  Rateurile ultimilor decenii mi-au intarit convingerea ca, indiferent cine e la butoane, starea psihica a unei natiuni nu poate fi  decat manipulata, pacalita si tratata cu Xanax.

 

2 Comments

  1. Ti-am dat si eu un like si am dat si altora. Desi parca nu mai era regula cu 25 de like-uri.

  2. M-am uitat pe pagina: “Once 30 people like your Page, you’ll get access to insights about your activity.” – probabil la asta se refera , n-am idee , o sa-i intreb pe cei care se vor ocupa de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *