Die hard

Dreptul la emotie

De  aproape 10 ani incoace, in fiece februarie, traiesc momente ce-si cuibaresc un loc aparte in sufletul meu. Sub pretextul Seminariilor Nationale  pe care le pastoresc de atat timp,  astept mereu cu nerabdare reintalnirea unor prieteni dragi, raspanditi din Bucovina pana-n Banat, din Oradea pana-n Constanta si cu care imi impartasesc ofurile si bucuriile timp de 4 zile (si nopti, evident 🙂 ). Majoritatea dintre ei vin din interactiunile initiale pe forumuri sau site-uri de specialitate, majoritatea lor nu rateaza nici o intalnire, cu majoritatea am devenit din coleg de profesie prieten, cu cei mai multi dintre ei vorbesc la telefon ori pe chat-uri aproape zilnic; despre noutati si spete profesionale, dar si despre familii si vacante; despre probleme organizationale aparute in companiile pe care le conducem sau unde avem job-ul, dar si despre ultimul film vazut sau meciul de aseara.
Toate poate sunt doar niste evenimente si emotii normale si poate banale in periodicitatea lor umana, un fir simplu al vietii, comun tuturor si specific unei existente fara extreme si fara cumpene extraordinare.
De aceea recunosc ca imi este dificil sa scriu urmatoarele randuri, nu sunt obisnuit sa stimulez emotie directa care sa impresioneze si care converge la actiune imediata, dar de asta am nevoie acum, de emotie si actiune doarece timpul lupta cu noi si e descurajant de greu sa invingi.

Si totusi scriu pentru ca stiu ca se poate. Si nu neaparat pentru Denisa scriu, prietena mea care are nevoie de ajutorul vostru, ci pentru ca am incredere in oameni si emotiile lor.

Clouds

Denisa a asteptat pana in ultima clipa sa ceara ajutor, crezand ca se va descurca singura pana la capat. S-a luptat toata vara sa faca rost de bani pentru operatia pe care trebuie s-o programeze saptamana viitoare. Tumora femurala, necesita extirpare si  grefa osoasa. La 35 de ani,  diagnosticul pica asemenea unui cosmar, brutal si nedrept. De aceea nu e loc de intors, atata timp cat cosmarul poate inceta si cu ajutorul vostru.
Suma necesara ramasa ar trebui sa ne fie accesibila, cca 6000-7000 euro, doar ca este nevoie de ea urgent, saptamana viitoare trebuie platit tesutul osos,  fara de care operatia nu poate fi programata.
Pentru a fi deductibile sumele donate,  am acceptat ca Asociatia de Contabilitate “DECONT” (a carei Presedinte Consiliu Director sunt) sa fie intermediar in colectarea sumei necesare. Asadar, daca va este util incheierea unui contract de sponsorizare va stau la dispozitie prin aceasta asociatie. Daca nu, puteti vira direct in contul Denisei atat cat credeti de cuviinta, repede si din suflet.

Donatie directa:
Beneficiar: Denisa – Elisabeta Anghel
CNP: 2770804131223
IBAN: RO39BTRL01401201116458XX
Banca: TRANSILVANIA – suc. Constanta

 

Contract de sponsorizare:
Beneficiar: ASOCIATIA DE CONTABILITATE “DECONT”
CUI: 21470269
IBAN: RO16CRDZ007A132820479001
Banca: MKB ROMEXTERRA – suc. Traian

Voi face publice sumele primite si ne vom limita la cat are nevoie.
Denisa va multumeste oricum, iar eu o astept cu nerabdare in februarie, cand vom aniversa cea de X-a editie a Seminarului National, sa radem si sa ne bucuram, sa povestim si sa invatam, sa traim emotii pentru ca, nu-i asa, suntem creati pentru ele

Update: Daca aveti nevoie de confirmari/detalii suplimentare va pun la dispozitie numarul meu (0723.321.210) sau mail: horatiu@ascelis.ro si al Denisei dena.dumitrascu@gmail.com

 

 

2 Comments

  1. corina

    Dumnezeu sa va ajute! Horatiu, imi place foarte mult cum scrii, esti talentat, pacat ca o faci atat de rar….

    1. Horatiu

      Multumesc Corina, sper ca demersul meu sa fie cu folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *