I am legend

Fratele meu e un infractor

Cam asa inteleg din articolul celor de la Romania Libera prin analogie cu firma surorii “micului Titulescu” :

– Am o firma de consultanta fiscala si servicii de contabilitate ca si sora lui Ponta? AM!
– Am in portofoliu clienti care deruleaza sau au incheiat contracte cu statul, ca si sora lui Ponta? AM!
– Suntem manageri financiari sau prestam servicii de evidenta in cadrul proiectelor din fonduri nerambursabile, ca si sora lui Ponta? SUNTEM SI PRESTAM!
– Am un frate (care munceste 6 zile /saptamana in Londra pentru un trai decent) ca si sora lui Ponta? AM!

Multumesc celor de la Romania Libera ca mi-au deschis ochii si m-au facut sa realizez faptul ca noptile nedormite, temenele de respectat, responsabilitatea enorma pe care o am, legislatia incoerenta si peren schimbatoare, controalele de la ANAF, Garda Financiara, Garda de Mediu, Inspectoratul Teritorial de Munca, Politia de Investigatii Economice s.a.m.d. stresul clientilor afectati de criza si grija de a asigura salariile colegilor (da, imi sunt in primul rand colegi) fac din fratele meu un infractor.

Nu o cunosc pe distinsa sora a lui Victoras, societatea respectiva a avut in 2011 o cifra de afaceri de 355.288 lei – cca. 82.000 euro cu 8 angajati si un profit de 78.000 lei, adica o societate mica spre foarte mica, departe din punctul meu de vedere departe de orice “beneficiu” ilegal asa cum se sugereaza in articol.
N-am fost, nu sunt si nici nu voi fi vreodata un simpatizant al actualului prim minstru care pastoreste cel mai slab guvern “capitalist” si care in tandem cu ex-interimarul Crin pare copia fidela a lui Lolek si Bolek, dar nu mi-as permite niciodata sa fiu atat de delirant si sa-mi bat joc de munca unor oameni vinovati de a fi sora sau fratele cuiva.

Scuze frate-miu, chiar mi-e rusine.

3 Comments

  1. Cornel

    Daca te incalzeste cu ceva sa stii ca sor’mea e in America. Si sigur asta mica e infractoare ca prea se trage acasa !

  2. Salve Horatiu, nu ne-am mai vazut de mult (cred ca de pe la nunta d-lui ex-Mitran); tocmai am descoperit blogul tau si mi se pare ca scrii tare misto – felicitari si la mai mare (&multe).

    1. De cand s-a maritat Cristi de-l cheama Giurgea 🙂 Merci pentru incurajari, e doar in stadiu de hobby, voi incerca sa aduc content in functie de cat imi permite timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *