I am legend

Printre bloguri

I. Zile pline la Social Media Snow Camp:
– profesionale prin calitatea si experienta speakerilor;
– acide prin confruntarile de idei, pareri, opinii avizate;
– incalzite de focul de tabara si licorile vesele si triste;
– delicioase prin clatitele de la Creperie d’Amor care insa se lasa muult asteptate;
– savuroase prin troienele de zapada ce ce domina alb peisajul,
– ragusite din motive de karaoke si DJ Hans.

Voi incerca sa detaliez mai multe intr-un urmator post dedicat evenimentului, incerc totusi si acum o concluzie personala: desi sunt destule voci pesimiste in ceea ce priveste viitorul social media si al rezultatelor obtinute, zic ca cifrele arata inca bine si exista suficiente exemple de succes, multe din ele prezentate sau amintite si in timpul sesiunilor.

II. L-am provocat pe Groparu la o mica poveste privind actualul lui proiect de suflet. Lung metrajul independent “Usturoi”, care pe mine m-a entuziasmat din prima si-i prevad un succes meritat.  Povestea s-a intins pana la 7 dimineata ! si, daca am fi reusit sa mai putem tine ploapele deschise, probabil si acum as fi stat sa-i ascult motivatia, fascinatia  si intamplarile “behind the scenes” . Iata primul teaser, pe celalalt urmariti-l AICI, merita!

[vimeo]http://vimeo.com/54889482#[/vimeo]

 

III. Am gasit la Manafu un plugin interesant ce anima fotografiile incarcate pe blog si-ti permite un plus de creativitate. Din pacate la mine nu merge, probabil cunostintele mele tehnice sunt extrem de limitate  Se pare ca problema nu e numai la mine.

IV. Cum n-am reusit sa editez cu thinglink , luati voi dialogurile ca atare. Rog protagonistii sa nu se supere,  berea va fi din partea mea 🙂

 

zoso

 

Zoso: Alex, Facebook a murit! Si social media e-n coma.

 

Alex Negrea


Alex Negrea: J’acusse! Tu si haifaiv ati stricat piata!

groparu

Radu Bazavan: Uite atat o crescut usturoiul la mine’n gradina decand am inceput filmarile!

 

gaben

Gaben: La mine-o crescut mai putin. Nici solul n-o fost bun iar astia de la youtube imi cer mereu sa le trimit de craciun niste capatani mai legate… cica merge bine cu prazu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *