Die hard

Orgoliul masculin in presa online…

… este satisfacut in cea mai mare masura datorita crizei ce a batut puternic la usa tuturor redactiilor. “Succesul” site-urilor tabloid a fost unanim copiat si de asa zisele spatii online de  stiri quality.  Altfel nu-mi pot explica frecventa  unor astfel de subiecte de presa:

1. Antena 3 , institutie serioasa, apolitica si nepartinitoare. Tabloul “natura moarta cu marinar chel lovit in mana de fata unui copil” fiind vandut de mult, a scos pe piata urmatoarele capodopere in ulei (de masaj):
Antrenament nud la sala de fitness ; pictura renascentista inspirata din “Infernul” lui Dante;
Femeia cu 3 sani se dezbraca in fata camerei de filmat; scurt metraj sugerat de actualul guvernator al Californiei in amintirea unui drag “Total Recall” . Paul Verhoeven a refuzat sa participe.
Cum sa te dai cu bicicleta pe banda de alergat si sa ramai fara dinti; se explica aici teoria lui Pavlov. Invitat: expertul Mugur Ciuvica pe post de dog.
Se(x)y braileanca si 20 de masculi feroce; foileton in care domnisoara a declarat ca tocmai il citeste pe Bocaccio.

2. Continuam cu Realitatea, desi la ei o stirile au cam incremenit. Or fi fost blocate de ANAF?
12 lucruri pe care nu le stiati despre sani; Concurs cu televoting prezentat de Mihai Tatulici.
Top 10 vedete feminine care au făcut sex cu femei; discipolii lui Sigmund Freud au organizat un miting spontan in fata casei lui Vantu. Carele de reportaj grabite sa surprinda evenimentul au inregistrat pe pelicula complexul SPA in care se relaxa acum doar Victor Ponta.
Usain Bolt si-a luat bomba sexy de pe googledocumentar antropologic despre mariajul in 9,58 secunde din epoca matriarhatului.

Pe “surse”, am aflat ca toate aceste materiale educative au fost inspirate din “Dilema Veche”. Deja se preconizeaza un razboi de copyright.

3. Si cum imaginile fac cat o mie de cuvinte, trustul MediaPro ne propune urmatoarea ghicitoare (click foto):

“Cate perechi de sani ati reusit sa identificati?” Nu trisati, ai Biancai Draguseanu sunt prezentati separat 🙂

Ok, dupa ce in 2009 nu au fost in stare au vrut si eficientizeze afacerile in picaj, mentinand schemele de personal necesare sa prezinte “sange si circ” (sic!) in campania electorala prezidentiala, criza de primavara a silit toate trusturile sa taie in carne vie. Salarii scazute dramatic, jurnalisti pusi pe liber, ajustari in personal TESA (de a mai ramas cate un corector incapabil sa distinga virgula dintre subiect si predicat), ziare inchise (dar mentinute online din motive de tabloidizare), cereri de insolventa, blocaje de conturi. Si totusi, chiar in aceste conditii,  nu se poate pastra un continut decent?

Satisfacerea egoului erotic al masculului ce frunzareste presa online este suficienta pentru realizarea targetului de trafic?

Urmariti cnn.com, washingtonpost.com, nytimes.com, economist.com site-uri  “foarte sexy” de altfel 🙁 Si criza a inceput in America!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *