Quo vadis

Ro(night)blogfest

Noapte festiva in “hangarul” clubului Fratelli.

Fiind nominalizat in cadrul concursului Roblogfest la categoria “Cel mai bun blog de business” am avut curiozitatea sa particip, in premiera, la un astfel de eveniment si nu mi-a parut rau. Multumesc juriului ca mi-a dat nota de trecere ( locul 34 din 41 participanti, nota 6 ), desi eu m-as fi lasat lejer corigent in conditiile in care acest hobby este tratat inca cu o mare neseriozitate. Mea culpa, scuze obiective si subiective  se gasesc pe toate drumurile.
Laude castigatorului, Riscograma: business intelligence un site profesionist bine structurat, o plusvaloare mediului economic adusa de Lucian Davidescu pe care il puteti citi si pe platforma Standard.ro
Mentionez si prezenta in top 20 a  unui blog de contabilitate demonstrand faptul ca si in acest domeniu se poate crea ceva util.

In ceea ce priveste atmosfera de la petrecerea de vineri seara, mi-a placut; sincer. Nu stiu daca prezervativele impartite de Microsoft s-au “consumat” in acea seara, dar berea gratis acordata de sponsori a fost binevenita cu siguranta. Se pare ca aceasta lume a blogurilor naste multe pasiuni deoarece am observat emotii evidente la anuntarea castigatorilor, bucurii firesti dar si mici rafuieli de culise. Am intalnit si ceva cunostinte noi si vechi:  Bobby Voicu,  bineinteles “obligat” prin statutul sau sa participe la astfel de evenimente 🙂 , Bogdan Theodor Olteanu pe care il citesc cu placere,  Bogdan Lucaciu a carui sotie s-a numarat printre castigatori cu blogul de travel viajoa.ro si ma opresc la cei trei Bogdani 🙂 ca mi se termina cerneala.

2 Comments

  1. mii de multumiri pentru mentionarea noastra 🙂

  2. lasa multumirile, trage tare pentru la anu’ 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *