Die hard

S.A.I. !…asteapta-ma ca vin!

Motto(tol):

“Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare.”  M.V.

Ca vajnic ne-locuitor al sectorului 5 care este, am ignorat cu multa bunavointa zambetul tamp -sarlatanesc al faimosului personaj ce ne gadila urechile in mod total neplacut. Dar stirea venita brusc pe radio cum ca omul cu almanahele a fost ales primcandidat la primaria capitalei din partea PSD m-a adus mai aproape de el, m-a facut sa ma gandesc ca-mi va tremura mana cu stampila de vot asupra numelui sau.

De fapt ma bag in seama doar pentru a avea prilejul sa multumesc partidului iliescian ca s-a gandit, iata, in sfarsit,  si la intelectualitatea din Bucuresti,  la elita culturala si toti eruditii care asteptau cu sufletul la gura aparitia un astfel de candidat care sa-i reprezinte! Mai sunt multumit de asemenea ca voi ajunge latifundar de nevoie, fiind nevoit sa ma mut dincolo de centura in cazul in care ma voi alege cu asemenea edil -shaf. Zau daca nu prefer aerul rural al primarilor din Ciorogarla, Branesti sau Peris.

PS: am vrut sa-i dau omului circumstante atenuante si am intrat pe site-ul sau dar l-am gasit spart de un hacker. O fi Oprescu vinovat ? 🙂

PS much later: scapat de cinstea de a-mi fi reprezentata urbea de prea fericitul cititor de almanahe, vad ca sectorul 4  a dat startul megaeroilor in “edilism”: Piedone e primar cu acte in regula. Astept infrigurat completarea civica a celorlalte sectoare peste 4 ani cu Rambo, Omul Paianjen, Hercule,  Terminator si  Robocop. Pe Superman il las ca mostenire lui Oprescu. Va trebui ca cineva sa zboare si pe “Autostrada Suspendata” .