Quo vadis

Se inchide cercul. La BizSMSCamp…

… cu filmul Usturoi ­čÖé Maine, premiera bucuresteana, la┬áCinema City Sun Plaza, ora 7 seara fix! ┬áAm inteles ca e deja “sold out” . ┬áRevista Biz┬árules! …si de aceasta data.

Cand┬áMarta┬áne-a stresat (ca la fiecare sfarsit de BizSmSCamp ) sa tragem cate o concluzie “dastapta” referitor la cele trei zile minunate de tabara, mi-am scris repede textul pe notebook sa nu-l uit. Cam asa ceva:

“Plec de la BizSMSCamp pin de fum …si fumuri de la gratarul de afara organizat de Lidl (unde onor am fost membru al juriului, un concurent comentant suav ┬áimpartialitatea mea: – Asta stie sa manance!), plec la Summer Well Festial (Buftea – Domeniul Stirbey 9-10 august) cu ajutorul fetelor de la UniCredit Tiriac Bank, conducand un Renault Twizy, avand in dreapta un Staropramen (aviz politia rutiera) si in stanga o cutie de Liv52 de la Himalya (deh, ficatul trebuie si el protejat), iar daca cei de la Garanti Bank vor instala un automat destept la Buftea, adus cu #livrarespeciala de ┬áTNT Express Romania inchidem perfect un cerc Social Media al companiilor implicat in acest eveniment ­čÖé┬á
N-am uitat de Danone, doar ca o las pe┬áAlina Galeriu┬áse ne tot aduca aminte de lingurite ­čÖé

Si acum intr-o ordine oarecum aleatoare:

– am ascultat atent sfaturile lui┬áDragos Asaftei┬álegate de fotografia cu telefonul mobil si nu numai, iar┬áManafu┬áne-a naucit cu programele “inteligente” de prelucrare (le caut acum si vi le zic si voua… mai bine pun o poza):

visual tools

– am aflat noutatile privind administrarea paginilor de Facebook si Facebook Ads de la┬áAlexandru Negrea┬á(Alex e in stare sa-ti vorbeasca doua zile si nu te-ai plictisi)
– ne-am “luptat” pentru salamul de aur ­čÖé la brieful de vineri (echipa in care eu intotdeauna sunt a cincea roata la caruta a creat o prezentare faina, pacat ca nu am fost apreciati la adevarata noastra valoare ­čśŤ )
– ne-am batut onorific pentru tricoul “breakfast club”. L-am obtinut cu sudoare abia in ultima zi si… l-am uitat in tabara ­čÖü
– am jucat tenis de masa ..cu tigaile si telefoanele mobile – am vazut foarte multe prezentari de succes in social media, in continuare sunt impresionat de ceea ce face┬áTNT Expres Romania
– am avut parte de o surpriza … in stil oriental facuta de┬á┬áCalif┬á(cele mai light “shaorme” pe care le-am mancat ever)

Si cum fotografiile intotdeauna spun cat o mie de cuvinte, le las si pe ele sa vorbeasca:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *