Quo vadis

SMS Camp Paraul Rece Iulie 2013 Day 1

Am ajuns la timp pentru deschiderea SMS Camp – a treia vara sau a V-a editie – cum vreti s-o luati. Desi un mic eveniment neplacut ne-a intarziat putin.
Ne-am prezentat frumos –  batista si unghiile la control – multe fete (cu tz) noi, serios interesate si interesante pentru un astfel de eveniment.
Speakerii primei zile: Cristian Birta -China, Victor Kapra, Cristi Manafu axati pe Social Media: Real Time. Da stim, dictonul “carpe diem” e universal valabil, iar inovatia, motivatia, reactia tarzie intr-o situatie de criza sau nu, poate avea consecinte uneori dezastruoase.
Mi-a placut sugestia lui Viktor Kapra de a accesoriza orice manager cu un kit minim de “supravietuire” in social media,  pentru a surprinde momente la care numai el ar putea avea acces la un moment dat (o lansare exclusivista, un eveniment de gala, o intamplare pe terenul de golf 🙂 ). E adevarat ca nu-mi imaginez, de exemplu, un concert de opera organizat de Heineken cu ocazia lansarii unei campanii noi,  unde toti invitatii in frac (CEO, CFO si alti O-isti) stau gramada si fac poze cu  José Carreras destinate twitter si facebook. Sunt trist si pentru faptul ca, in acest moment, peste 80% din impactul social il constituie imaginea, poza, fotografia, obligand astfel companiile si brandurile sa devina producatori de continut…efemer.
Manafu ne-a adus infografic prin trendurile retelor social media in anul de gratie 2013, cu twitter si pinterest in cadere libera.
O surpriza placuta la focul de tabara, unde Gaben a salivat constant in fata demonstratiei de masterchef a reprezentantului Cora, Denis Phillippot.

Si cateva poze…

Au mai scris Haotik, Sabina Cornovac si Dan Dragomir

 

5 Comments

  1. Ma bucur mult ca ne-am cunoscut 🙂

  2. […] evenimente gasiti la Manafu, Ruxa, Dan Dragomir, Gaben, nwradu, Ciubotaru, Haotik, Sabina, Horatiu,OviudiuM, Andra, IonutT, RoxanaD, Mache, […]

  3. […] parerile altora, sunt aici: Manafu, Ruxa, Dan Dragomir, Gaben, nwradu, Ciubotaru, Haotik, Sabina, Horatiu, OviudiuM, Andra, IonutT, RoxanaD, Mache,   […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *