Accounting Black Friday – Tax Winter Camp

UPDATE: And the winners are … Adriana Iancu si Roxana Merisan !!

În nebunia reducerilor de Black Friday doresc sa acord doua invitatii gratuite la Tax Winter Camp pentru doua persoane in tabara de la Sighisoara. Daca in anii precedenti am optat pentru colegi care lucreaza in departamentele financiare ale unor fundatii caritabile sau asociatii non profit, acum as vrea sa acord aceste invitatii si altor doritori.

M-am tot gandit la criterii de selectie, am ales varianta persuasiva.

Deci, daca doresti sa primesti un loc gratuit* la Tax Winter Camp si sa te bucuri de o experienta faina alaturi de oameni extraordinari, lasa un comentariu aici, pe blog, pana astazi la ora 19.00!  raspunzand la intrebarea : “De ce iti doresti sa fii alaturi de noi la Tax Winter Camp? “  .

 


Cele mai interesante doua  comentarii vor fi premiate cu cate un loc gratuit* la Tabara de Fiscalitate si Contabilitate de la Sighisoara, 26 -30 noiembrie 2015 . Juriul sunt eu 😀

Valabil doar de Black Friday 🙂

 

*Locul gratuit consta in: taxa de participare gratuita inclusiv serviciile hoteliere si optiunile de cazare pentru un loc in camera dubla/3 nopti  

PS: Comentariile sunt moderate. Nu te speria, ele vor aparea dupa aprobare.

18 Comments

 1. Bratu Marian

  Sunt convins ca acumularea cunostintelor este diferita in aceasta tabara fata de cea individuala.

 2. Adi

  pentru doua comentarii primim doua invitatii ? 🙂

  1. @Adi: Adi, sunt doua invitatii pentru doua persoane 🙂

 3. Sita Anca

  Pentru bucurie..pentru a-i cunoaste pe acei oameni extraordinari, participanti la “Tax Winter Camp” si de ce nu…impreuna sa fim mai buni!

 4. viorica

  buna,
  imi doresc sa particip la aceasta tabara pentru a fi la curent cu noile modificari din noul cod fiscal , pentru a -mi impartasi cunostiintele cu ceilallti participanti si pentru a cunoaste noi profesionisti in domeniu.

  Sper sa fiu alaturi de voi.

 5. Vranau Sorina

  Super tare! Felicitari pentru initiativa.Imi iau avant sa particip la intalnirile organizate de voi si sa va cunosc si face to face inca de pe vremea Tavernei Economice,dar n-am reusit nici pana acum sa ajung la niciuna dintre ele.N-am fost in stare sa-mi planific timpul in asa fel incat sa pot sa ma detasez de activitatea pe care o am.Mereu a intervenit cate ceva.Ma uitam la pozele pe care le puneati pe site si mereu imi spuneam ca daca as fi facut un efort as fi putut ajunge.Sper sa nu ratez urmatoarea intalnire.

 6. Carla Daniela Tanase

  Buna ziua,
  “De ce iti doresti sa fii alaturi de noi la Tax Winter Camp? “, pentru ca sunt oficial peste cateva zile expert contabil fara experienta dar cu o imensa dorinta de a fi un profesionist contabil in adevaratul sens al cuvantului si de unde sa invati asta daca nu de la cei mai buni? Cand a-ti postat pentru prima data pe facebook in grupul Accountig all the time anuntul cu tabara de la Sighisoara i-am zis prietenei mele ( si ea expert contabil fara experienta peste cateva zile) foarte entuziasmata sa ne inscriem dar cand am vazut costurile mi-am dat seama ca bugetul nu-mi permite, insa mi-as dori asa de multtttttttttt.
  Va doresc mult succes in realizarea misiunii d-vostra pe acest pamant!!!
  Toate cele bune!
  Carla Tanase

 7. Gabriela Danila

  Buna ziua!!
  In primul rand felicitari pentru initiativa.
  Consider ca dezbaterile noutatilor fiscale intr-un mediu organizat sunt cele mai instructive. M-asi bucura sa am oportunitatea de a participa la un astfel de eveniment .

 8. Vese Bogdan Florin

  As dori sa particip la Tax Winter Camp deoarece sunt la inceput de drum in aceasta frumoasa meserie si as dori sa acumulez cat mai multe informatii si sa inteleg unele aspecte mai sensibile din legislatie. Un alt motiv foarte important pt. mine sunt si lectorii care vor preda la acest curs, fiind absolut convins ca voi avea foarte multe de invatat. Nu in ultimul rand, as dori sa-i cunosc si fata in fata pe unii dintre prietenii din grupul Accounting all the time.
  Va multumesc!

 9. Iancu Adriana

  As dori sa particip si eu la Tax Winter Camp. In domeniul fiscalitatii, mai ales in Romania, niciodata nu e suficient ceea ce cunosti. Este important pentru mine, ca profesionist, sa cunosc si parerile altor practicieni, sa descalcim impreuna diversele spete fiscale. Doar asa putem creste din punct de vedere profesional.

  1. @Iancu Adriana: Buna , Adriana! Bolul cu biletele te-a desemnat ca fiind una din castigatoarele invitatiei de participare gratuita la TaxWinterCamp! Te rog sa-mi dai datele tale de contact pe mail horatiu@ascelis.ro
   Merci!

   1. Iancu Adriana

    Multumesc! Uau! E o mare onoare!
    Imediat trimit mail.

    Multuemsc inca o data!

 10. BADEA MARIANNE ALINA

  Buna ziua. Vreau sa particip la Tax Winter Camp din simplul motiv ca imi doresc sa invat de la cei mai buni profesionisti in domeniu. Parerile si ideile dumneavoastra sunt foarte importante pentru mine.
  Respect si felicitari pentru iniativa.

 11. Roxana Merisan

  Buna ziua! Din 22 noiembrie,adica peste 2 zile o sa fiu expert contabil. Sunt la inceput de drum in aceasta meserie si sunt dornica de invatat cat mai mult pentru a deveni un profesionist.

  1. @Roxana Merisan: Buna , Roaxana! Bolul cu biletele te-a desemnat ca fiind una din castigatoarele invitatiei de participare gratuita la TaxWinterCamp! Te rog sa-mi dai datele tale de contact pe mail horatiu@ascelis.ro
   Merci!

 12. stefan elena

  M-as bucura sa petrec un timp de calitate in prezenta unor “frati de suferinta” 🙂 si sa ne delectam cu studiul Codului fiscal.
  Apreciez ideea voastra si vreau ca atunci cand voi avea un alt volum de clienti sa pot oferi si eu o asemenea bucurie altora care sunt la inceput de drum. Daca nu voi fii printre voi, va doresc un timp binecuvantat la Tax Winter Camp!

 13. Cojocaru Mirela Luminita

  Sper sa fiu una din persoanele selectate pentru a dezbate toate modificarile codului fiscal, mai ales cele legate de persoanele fizice care desfasoara activitati liberale. Avand in vedere ca nu sunteti la prima experienta de acest gen cred ca in aceasta tabara ne vom putea lamuri numeroasele intrebari legate de noul cod fiscal.

 14. Bica Rodica

  Imi doresc sa particip la acest Tax Winter Camp pentru ca doar in acest fel pot acumula noi conștiințe, experiențe si cunoaște oameni profesioniști si In egala măsura am posibilitatea de a împărtăși experiența personală acumulata in anii de cand profesez .
  Indiferent de rezultat va felicit pentru inițiativa !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *