Quo vadis

Zilele Biz

Intr-o tara in care peste 50% din locuitori nu si-ar deschide o afacere proprie de teama unui esec, intr-o tara in care punga de malai si  sticla de ulei sunt fanioane electorale,  iar “marea ciupeala”  e visul oricarui lefegiu patriotard, a vorbi despre antreprenoriat, inovatie, management intr-un mecanism corect si coerent reprezinta o indrazneala putin comica.
Si totusi, astazi e “Ziua Curajului”  ce da startul conferintei de afaceri Zilele Biz, un eveniment promovat cu umor si inventivitate:

Continuand in aceeasi nota, merita sa-l vedeti  pe Adrian Porumboiu detaliind faultul in agricultura, pe Mircea Cartarescu aspirand la premiul Nobel pentru… Pace (palatul Cotroceni versus micul Titulescu), pe Dragos Anastasiu revoltat pe taxa de pod sau Misu Negritoiu promovand dobanda zero.

Serios acum, desi numarul mare de speakeri produce deobicei o condensare extrema a subiectelor dezbatute, cred ca prezentarile lor vor aduce plusul de experienta, gandire si comportament antreprenorial si  vor convinge ca se pot obtine rezultate exceptionale cu putin curaj si atitudine. Ma bucura existenta unei sesiuni dedicata schimbarilor fiscale aparute, mereu in contradictie cu predictibilitatea necesara oricarui sistem de business.  In acest context, Gabriel Biris, Luisiana Dobrinescu si Dragos Cabat vor comenta introducerea sistemului “TVA la incasare” precum si necesitatea unei reforme substantiale in ceea ce priveste sistemul fiscal.


Sper ca v-am convins sa nu scapati evenimentul , sper sa nu ratati cele trei sesiuni de prezentări, 15 speakeri şi peste 150 de antreprenori şi manageri, specialişti din companii mari şi start-up-uri prezenti in prima  zi a celei de-a 11-a ediţii a Zilelor Biz.
Aici gasiti si programul complet pentru intreaga saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *